28 Eylül 2018 Cuma

Villa's en huizen te koop in Alanya

Villa's en huizen te koop in Alanya

Elite Admiral Villas

WIJ VERGEN U AAN PARTIJEN IN EEN INVESTERING MET HOOG WINST

Wij bieden villa voor de prijs van een appartement
Exclusieve zeezichtvilla's vanaf 199.000 €
De 'Parel van de Turkse Rivièra'
Unieke locatie
Unieke leefstijlomgeving ...
Veilig, gezellig, vermakelijk en met alle comfort en faciliteiten van een
Deluxe hotel
Een van de grootste fordelene van dit project er zijn er geen andere villa projecten in alle van Alanya, waar de eenheden zijn zo dicht bij het strand en waar de prijzen zijn zo redelijk.

Met eenheden geprijsd vanaf 199.000 € 490.000 € twee, allemaal met een prachtig panoramisch uitzicht op zee, zal het echt mogelijk twee zijn realiseringen uw droom van een exclusieve en uitzonderlijke luxe huis in de zon.

Het project bevindt zich in de wijk Konakli of in de provincie Alanya

De charmante badplaats Alanya, Konaklı, brengt u dicht bij het strand, openbaar vervoer, sociale activiteiten en voorzieningen, business centra, winkels, culturele, kunst en entertainment centers, allemaal gemakkelijk weg van de drukte van de stad.

De percelen zijn gelegen in een unieke kustgebied met uitstekende toeristische infrastructuur som fortrinsvist van Pinar luxe residentiële woningen en een aantal van 4-5 sterren hotels in de directe omgeving.

Privé-woningen - villa's en appartementen - in Konaklı, ten westen van het centrum van Alanya, zijn met name gewild bij rijke lokale en internationale kopers.









Dit is een unieke kans om een ​​vrijblijvend zeezicht en dat zijn zo dicht bij het strand te hebben.

Dit exclusieve vijfsterrenproject aan de kust, gelegen in een snelgroeiende toeristische investeringsregio, betekent een hoog rendement op investering en de mogelijkheid om hoge huurrendementen te genereren.

Huis te koop in Turkije

Zoek een makelaar

Contactgegevens

WhatsApp Support : +90 530 547 50 56Facebook Support : https://www.facebook.com/AlanyaVipProperty/ G mail : alanyavipemlak@gmail.com
Telefon : +90 530 547 50 56
Adress : YILDIRIM Apt. Barboros Cd No : 23 A Mahmutlar / Alanya

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder